sob sob :(
Tuesday, 16 August 2011 ❖ 21:54 | 0 Comment [s]

 korang nengok lah , BANYAK en buku buku kat atas nieee !
yaa taun nie aku spm , then dengan buku buku nie lah aku kena COUPLE 
HAHA :) extually for my future JUGAK KAN :")
study and study tuh jea lah keje aku :'')
kecoh da kat kelas aku , sebab rye dan teros trial :)
aku tak kesah , cume terlalu awal bagi aku :)
waaaaa :) dark dark FORM5 dekat sekolah and kelas aku 
ngah push up tok study ? haha , btw TRIAL raye ke 5 !
so sengal lah kan , aku pon ngah push up NAK lulus :)

huaa , makan , tydo mandi semua tak tentu !
buat mane yang penting jeaa . MUKE asik masam saje !
spmSPM , takutt nye lah , 
so sape yang spm taun nie , cepat cepat lah bace buku eaa . 
hope so korang semua juga BERJAYE :')
gudd LUCK all..
________________________________________



because you care ABOUT me , because that i LOVE You ,
but now you gone forever !
you come and say's LOVE and go with out ANOTHER girl
you love ,
what the meaning of love for you ? what the mean all a flowers you
give for me ? what ? 
i hope you lelaki yang sebaikBAIK manusia i penah jumpe .
but tak , i salah tuk menduga siapa you sebenarnya :'(
thanks fer the everything sayang :'( 
i hope you enjoy with your love . and i hope so your changes
you ATTITUDE , 
kita mungkin dah break up . tapi bag aku ! kita stay SAHABAT :'( 

Labels:



Older Post | Newer Post

ATYN TAKEN BY ROY
Daisypath Anniversary tickers
Welcome Note

hye , bonjour ! Welcome To My Blog! My name is fatin azwa. 19 years old . Please be nice here and enjoy your with my our story darla :D
be nice for me , and i will be nice for you

Facebook
Twitter


I HOPE THIS WILL BE HAPPEN IN THIS YEAR'S
happy with ROY
Turunkan BERAT badan
be more matured
study hard


Let's Talking here!




Nana Euphemia
wawa d'amoysta
sista rara
jaja lee
ezy stylesha