teguran @ nasihat ?
Thursday, 18 August 2011 ❖ 04:05 | 0 Comment [s]

post nie khas untuk 2 orang yang aku sayangs !!
hope maaf kalo adea something yang aku buad tak pena nak kena 
kat aty korang !
btw , aku just tulis post nie bukan nak sedapkan aty sape sape !
bukan nak ingatkan apea yang korang da buaad 
kite semua dah MATURED , tambah lagi nak pk sal GADO 
dan touching22 nie .


firstly saye nak luahkan pade sidia ANAK GADIS ENCIK OMAR <3
saye tau dye takkan penah nak tau saye tulis nie .
saye nak cakap satu jea ILOVEYOU .
as my bestyes , kau yang paling aku sayang , dari dulu hingga kini !
tapi kau yang membuatkan aku makin taknak jumpea dan tego kau .
dengar lah awak , awak JAHAT,BURUK,HODOH macam mane pon saye 
tetap syg awak . sebab awak saye dah anggap macam ADEX saye sendiri ... 
awak betulBETUL DA berubahh .
berubah sangat sangat , dari semua espek yang penah saye kenal 
awakk duluu ..
awak mula abaikan saye bila awak dah adea boyfriend , 
yea lah saye tau saye HANYE kawan awk , 
saye tak patut nak tegor semuaa niee , tapi mak awak tuhhh !
selalu suruh saye belajarr ,
saye pelik kenape mak awak BEBELbebel , langsung awak tak dengar
lagsung tak amek cabaran tuh nak belajar .
awak bukan AWAK yang saye kenal dulu . awak dah lain sangat .
awak suke LAWAN cakap cikgu , 
awakk , berubah lah , SPM dah nak dekatt . !
cukup cukup lah awak asik pk sal BF awak jeee , dye tuh tak penting .
awak jangan lah anggap teguran nie untuk awak untuk perli atau ape ponn..
tapi anggap inie ialah nasihat SEORANG KAWAN .
semua orang nak berjaye , semua orang nak adea ape yang dye idamkan !
begituh juga sayyee .
awak , mama baruBARU nie adea marah awak kan !
sebab awak kuar balik tengah malam .
awaak rase mak awakk tuh kejam keaa nak marah awak cam tuhh .
anggaplah itu satu pelajarann .
lagi pon raye dah nak dekat !
awak tak pk keaa perasaan mama awak selame 17 TAHUN nak besarkan AWAK 
TAPI INIE yang awak balas padea mama awak !
kesiannya saye kat mama awakk , 
saye cume kawan awak , ape yang saye mampu buat selain MENEGOR sikap
awak tuh ! lagipon awak dah besar panjang .
da boleyh pk mane baik mane buruk !! 
sebenarnyaa , saye tak penah adea niatt nak marah and MAKI awak kat mesej .
saye cuma nak awak sedar apea yang awak buat .
dan saye tau itu salah saye . jadi saye mintak maff !!
kalo awak tak punya perasaan saye tak kesah lau awak wat bodo .
tapi saye tau awak ade haty dan PERASAAN ..
jadi tolong lah awakkk . PERGI kat mama and ayah !
mintak maff kat dye atas salah yang awak buat selame niiee .
awak typu mama kate g TUISYEN tapi awak g rumah BOYFRIEND awak .
lepakLEPAK . DISITU DAH NAMPAK MASE YANG AWAK ABESKAN 
awak typu mama , lastLAST SAMPAI shah alam sanee .
yeaa lah , memang lah saye terasee ,awak tak ajak sayee ... 
tapi awak tau tak cam mane besarnye SAKIT HATY MAMA awak bila dapat tahu ?
awak dapat bayangkan tak kalo SUATU hary nanty awak tak pena nak sempat 
NAK Mintak MAAF kat mak awak .
kalo mak awk dah pergi tinggalkan awak ? awak dapat pk tak !!
takkan ? sebab awak skunk pk kan bf awak yang selalu ugut nak BUNUH DIRI .
saye pon adea bf jugak tapi tak adea cam awak . 
bukan bermaknee dye taknak bunuh diri tuh sebab dye tak syg saye .
tapi sebenarnye dye sendiri REDHA dengan jodoh yang ALLAH bagi pade dye .
menagis saye tulis blog nie untuk awak !!! menangis !!
awak tau aty saye camne ? awak tau saye syg awak beasarr mane ?
pk pk kan lahhh :')
kalo awak bace blog nie !! saye cumeaa nak MINTAK MAFF untuk segalenyee .
saye hanye mampu tulis disini .
sebb awak takkn penah dengar sore sye lagiiiiii .
 <3

yang keduanye : untuk anak ENCIK AMILUDDIN !!!
jage budak atas nie elok elokk .
sebab sayee tau awak selalu adea dengan dye ,
kalo bleyh jadi penganty saye dalam idop dye :') jadi yang terbek yea !
saye doakan awak berduaa !! :") 
walaupun saye suatu ary nanty tak penah nak adea kat sisi dye lagi !
nasihat SAYE adelah untuk nasihat SEORANG KAWAN !!

* KORANG WAWA tak tau ape yang wawa rase nie yang terbaik atau hanye suke suke 
tapi wawa nak mereka berdua berubah . demi MASE DEPAN MEREKA .
BNTU lah wawa kawan-kawan . kalo kita syg kan kawan kawan kita :'(



Older Post | Newer Post

ATYN TAKEN BY ROY
Daisypath Anniversary tickers
Welcome Note

hye , bonjour ! Welcome To My Blog! My name is fatin azwa. 19 years old . Please be nice here and enjoy your with my our story darla :D
be nice for me , and i will be nice for you

Facebook
Twitter


I HOPE THIS WILL BE HAPPEN IN THIS YEAR'S
happy with ROY
Turunkan BERAT badan
be more matured
study hard


Let's Talking here!




Nana Euphemia
wawa d'amoysta
sista rara
jaja lee
ezy stylesha