FRIENDSHIP will not never END :)
Friday, 2 December 2011 ❖ 01:29 | 0 Comment [s]

asalamualaikum :)
maaf lau entry kali nie ade membuat KORANG terluka or what okay .
TOUK EX senior METHODIST 2011 .
ALL FORM 5 :(

since 5 year kita dalam sekolah yang same :)
even kita tak rapat pun KITA masih bertegor sape :)
kita BELAJAR same same .
kita TOLONG-MENOLONG sesame .
kita duduk dibawah bumbung YANG same . selame 5 tahun en :)
mungkin ade diantara kita yang saling BENCI membenci en .
tuh lumrah lah hidup DENGKI-MENDENGKI :)
banyak kita belajar time kat sekolah .
belajar erti PERSAHABATAN , ERTI PERJUANGAN
dan yang penting erti sebuah HUBUNGAN perjuangan PERSAHABATAN .
memang berat untuk kita tinggalkan PERSAHABATAN yang lame
korang jalin kan . tapi nak buat macam nea :(

setiap PERJUMPAAN PASTI ADE JALAN PERPISAHAN

tapi if ade mase kita pasti AKAN berjumpe lagi . yang penting korang
tak remove aku dari friendlist korang and change UR PHONE number :)
KORANG kawan senang dicari tapi SAHABAT paling susah dicari .
aku pasti korang mesty ade sahabat yang sentiase memahami kan :)
korang buat yang terbaik dalam hidup korang yaaa :)

* korang buat yang terbaik yaa .
aku doakan korang berjaya diluar sana :)
AMIN :)
hope korang bahagia dengan orang yang korang SAYANG .
bawah niep ade sedikit poem KHAS TOK KORANG :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


Friendship is there where ever you go
Friendship is there when you over dose
Friendship loves and Friendship cares
Friendship is LIFE with a little dares

Friendship hurts when your not there
Friendship dies everywhere
Friendship is even the life you lost
Friendship is love with a little cost

.......And that's why 'Friendship' is what it is today
You can't live 'life' with enemies in your way
So go back to SCHOOL and make up
Tell your enemies you FAEd up

.......And maybe just maybe they'll say 'Okay! '
Then your life would be easier today
Now go home and explain everything
Friendship means multiple meanings everyday


Older Post | Newer Post

ATYN TAKEN BY ROY
Daisypath Anniversary tickers
Welcome Note

hye , bonjour ! Welcome To My Blog! My name is fatin azwa. 19 years old . Please be nice here and enjoy your with my our story darla :D
be nice for me , and i will be nice for you

Facebook
Twitter


I HOPE THIS WILL BE HAPPEN IN THIS YEAR'S
happy with ROY
Turunkan BERAT badan
be more matured
study hard


Let's Talking here!




Nana Euphemia
wawa d'amoysta
sista rara
jaja lee
ezy stylesha