khas for my bestie :'p UMYRAH hisham ..
Wednesday, 14 March 2012 ❖ 05:02 | 0 Comment [s]

if kau bace blog nie , 
time nie mybe aku ngah tyto *buat takut sikit :p
aku nak mintak maaf sall salah paham aku kat kau .
memang susah aku nak dapat kawan yang terbaik cam kau .
aku memey tak leyh lupekan kenangan ite .

kau kawan baik yang aku ade , 
aku mengaku yang aku salah :'( aku mintak maaf sangat .
aku tak sengaja nak buat kau sakit haty .
tapi harus kau paham . tentang kerisauan aku pade kau .
aku tak nak ape ape yang buruk berlaku kat kau .
aku syg kau mieyyy , terlalu syg kan kau .
 kita tetap bestiee . memang tak ade yang leyh pisah kan aku ngan kau .

kita dah rancang nak sambung belajar same same kan .
yes , kita harus buattt ape yg telah kita janji kan .
orang update sal bf . tapi aku . hurmm ,
p/s ; sampai sinie jea , tak larat nak update sambil terhenjut-henjut badan
menanes ;') 


Older Post | Newer Post

ATYN TAKEN BY ROY
Daisypath Anniversary tickers
Welcome Note

hye , bonjour ! Welcome To My Blog! My name is fatin azwa. 19 years old . Please be nice here and enjoy your with my our story darla :D
be nice for me , and i will be nice for you

Facebook
Twitter


I HOPE THIS WILL BE HAPPEN IN THIS YEAR'S
happy with ROY
Turunkan BERAT badan
be more matured
study hard


Let's Talking here!




Nana Euphemia
wawa d'amoysta
sista rara
jaja lee
ezy stylesha